Na kontaktoni

Shtëpia e OKB-së
Zyra e Koordinatorit të OKB-së për Zhvillim
Ekipi i Kombeve të Bashkuara në Kosovë
rruga "Zagrebi" Nr. 58, Prishtinë
10000, Kosovë
Telefoni: +383 38 249 066
Ext: 415, 416, 418 & 423

Na ndiqni në rrjetet sociale

Kontaktoni agjencitë tona

FAO

Bulevardi Nëna Terezë 35 A
Ndërtesa e Ministrisë së Bujqësië, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Zyrja A14
Prishtinë 10000
Kosovë

FAO Regional Office for
Europe and Central Asia
H-1068 Budapest, Hungary
Benczur Utca 34
Tel.: +3614612000